Kalundborg Varmepumper henvender sig til både private, detailhandel, institutioner og virksomheder i Odsherred, Holbæk, Vestsjælland og Slagelse-området.

Allergivenligt indeklima

I Kalundborg-Varmepumper.dk  bestræber vi os på at leverer de mest allergivenlige løsninger der er på markedet. Sammen med vores leverandører skræddersyer vi løsninger specielt til dine ønsker og behov så vi sikre dit indeklima.

5 års totalgaranti

Vi tror så meget på vores produkter at vi i samarbejde med vores leverandører kan give 5 års totalgaranti. Kalundborg-Varmepumper.dk  samarbejder med Kinnan Varmepumper, som er leverandør af LG, Mitsubishi og Panasonic. Kinnan er med i DanmarksPumpen og med Daikin/Rotex som desuden leverer solpaneler og gulvvarme.

Hvem er Kalundborg-Varmepumper.dk

Kalundborg Varmepumper Servicerer og installerer varmepumper over hele sjælland og drives af Raklev Smedevirksomhed.

Kalundborg Varmepumper står for salg af varmepumper, mindre køleanlæg, luft-til-vand, gulvvarme og aircondition, tager sig af tilbudsgivning, montage, fejlfinding og service. Virksomheden sikrer bedre, billigere og mere grøn opvarmning og køling af hjemmet, samt bidrager til et sundere indeklima med stabil varmekilde.

Vi er medlem af KMO (kølebranchens miljøordning), hvilket er kundens garanti for en korrekt håndtering af kølemidler og andre affaldsstoffer fra køleprocesser. Vi har desuden taget DTU’s Kølecertifikat – kategori II.